Terugblik contactmiddag SMC Buren

Gepubliceerd op: 13-3-2015

‘De familie wordt steeds groter…!’  Met deze woorden opende Roel Gras, voorzitter van de SMC-reüniecommissie,  op 12 maart 2015 de contactmiddag in de dependance van het Marechausseemuseum.  

Contactmiddag SMC Buren 2015

Deze contactmiddag is het traditionele begin van een SMC-activiteitenjaar en ooit voor het eerst gehouden vanwege het succes van soortgelijke bijeenkomsten  in de Amsterdamse regio. Dit jaar waren 81 personen naar Buren gekomen en als zo links en rechts de griep niet had toegeslagen, zouden dat er nog meer geweest zijn.  Waarmee er een duidelijke stijgende lijn waar te nemen is ten aanzien van het aantal deelnemers,  zeer tot genoegen van de reüniecommissie zoals Roel Gras de aanwezigen liet weten.  Na hem kwam Jack Vlaming aan het woord.  Als SMC-voorzitter sloot hij zich aan bij de constateringen van Roel Gras:  ‘Fijn dat er weer zoveel nieuwe gezichten te zien zijn ‘ en als Museumdirecteur ging hij nader in op de nieuwe plaats van ons museum in de organisatie van de Stichting Defensie Musea. 

Na enkele huishoudelijke mededelingen van Roel Gras ging ieder zijn/haar eigen weg,  naar het museum,  naar ‘downtown Buren’ of gezellig bijpratend in de museumdependance.  Met een voortreffelijk buffet kwam na zessen een eind aan deze zeer geslaagde contactmiddag.

Klik hier voor een foto-impressie van deze contactmiddag, met dank aan Hardy Damen en Cees van Ingen voor hun fotobijdragen.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief