Nationale Taptoe in teken van Nederlandse Veteraan

Gepubliceerd op: 26-9-2007

De Stichting Nationale Taptoe wil extra aandacht geven aan de Nederlandse veteraan. Veteranen hebben gedurende hun loopbaan bij het Ministerie van Defensie met de uitvoering van hun taken en hun inzet in diverse oorlogs- en uitzendgebieden, een wezenlijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse krijgsmacht en de Nederlandse samenleving.

Om die reden heeft de Stichting Nationale Taptoe besloten, als blijk van waardering, met ingang van het jaar 2007 de premièreavond van de Taptoe een speciale Veteranenavond te laten worden.

Op woensdag 26 september 2007 zal de première van de Taptoe dan ook volledig in het teken staan van deze speciale Veteranenvoorstelling.

De taptoe, waaraan ook het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee zal deelnemen, vindt plaats op woensdagavond 26 september 2007 in AHOY te Rotterdam.

Het programma vangt aan te 20.00 uur en zal naar verwachting duren tot 22.30 uur.
    
Op de toegangsprijs geldt voor veteranen een korting van 50% op het standaardtarief van € 30,00. Veteranen betalen derhalve € 15,00 per kaart en mogen maximaal 4 kaarten bestellen.

De voorverkoop loopt tot en met april a.s. De kaarten worden omstreeks juni a.s. toegezonden. Voor de verzendkosten wordt eenmalig een bedrag van € 2,00 in rekening gebracht. Een folder met aanvraagkaart toegangsbewijs taptoe kunt u aanvragen bij de secretaris van de Commissie Reünies en Herdenkingen van de SMC, de heer Roel Gras, Walstro 33, 1273 BH Huizen, telefoon: 035 – 5258313.
De folder met aanvraagkaart zal - zolang de voorraad strekt - u in de tweede helft van de maand maart worden toegezonden.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief