Reünie UNPROFOR/UNPF

Gepubliceerd op: 7-1-2008

De Identiteitsgroep Vredesmachten, onderdeel van de Bond van Wapenbroeders, organiseert op vrijdag 28 maart 2008 een reünie voor (ex) militairen welke uitgezonden zijn geweest met de operatie(s) UNPROFOR/UNPF.

U wordt van harte uitgenodigd deze reünie bij te wonen. Dat ook de partners welkom zijn spreekt voor zich. De reünie zal worden gehouden op de Generaal Spoor kazerne te Ermelo.

Aanvang: 10.00 uur, einde:16.00 uur.

Allen die hebben deelgenomen aan deze operatie en zijn opgenomen in het adresbestand, zullen persoonlijk medio januari 2008 een uitnodiging ontvangen. 

Betrokkenen die onverhoopt niet zijn uitgenodigd worden verzocht dit z.s.m. kenbaar te maken via: unprofor.reunie2008@gmail.com of bij de secretaris van de Identiteitsgroep Vredesmachten:

Frank Kluiters, Albert Schweitzerlaan 10, 2641 ZT Pijnacker.

Kijk voor verdere inlichtingen betreffende de Identiteitsgroep Vredesmachten op www.vredesmachten.nl

De Identiteitsgroep Vredesmachten hoopt u op deze dag te mogen verwelkomen.

Met vredesgroet,
Namens de reünie commissie,

F.A.Kluiters, Secretaris.

(N.B. personen die niet vooraf aangemeld zijn hebben geen toegang tot de kazerne)

Tot zover de aankondiging van Identiteitsgroep Vredesmachten. Het Bestuur van de Stichting Marechaussee Contact wil in de nabije toekomst ook voor alleen KMar-collegae een dergelijke reünie organiseren en zoekt daarvoor een collega / collega's die dit namens de SMC willen gaan organiseren. Hetzelfde geldt voor een in dit najaar te organiseren MFO-reünie".

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief