112 Wheels in Venlo, bezoekers steunen Wensambulance Limburg

Gepubliceerd op: 5-5-2022

Een groot aantal hulpdiensten komt zondag 29 mei op de Brightlands Campus (het voormalig Floriade terrein) in Venlo samen om zich te presenteren aan het publiek.
Er zijn deze dag een groot aantal 112 voertuigen (uit binnen- en buitenland) van dichtbij te bekijken, hulpverleners zijn te benaderen voor een gesprek en er worden spectaculaire demonstraties verzorgd. Een prachtig en leerzaam dagje uit voor het hele gezin.
De politie Horst & Peel en Maas is onder meer aanwezig tijdens dit evenement. Daarnaast zijn onder meer de collega’s van de AVIM (vreemdelingenpolitie), politie Den Haag, de Belgische politie, de Duitse politie en wellicht de Luchtvaartpolitie van de partij. Belangrijke partners zoals de douane, Koninklijke Marechaussee en handhaving nemen ook deel aan 112 On Wheels.
112 On Wheels wordt georganiseerd door de stichting Wensambulance Limburg. Middels het betalen van een klein entreebedrag (drie euro voor volwassenen, kinderen tot en met vier jaar gratis) steunen bezoekers de stichting Limburg bij het uitvoeren van wensritten voor ernstige zieke mensen.


Bron: De Limburger

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief