Verdachte babbeltruc Gouda aangehouden terwijl hij wachtte op vlucht Schiphol

Gepubliceerd op: 12-9-2022

Een man die zich volgens de politie schuldig heeft gemaakt aan een babbeltruc in winkelcentrum Bloemendaal in Gouda, enkele maanden geleden, is zaterdag aangehouden op Schiphol. Hij wachtte op zijn vlucht toen de marechaussee hem arresteerde.
Toen de identiteit van de man werd nagetrokken, bleek dat hij werd gezocht. Volgens de recherche had hij met de buitgemaakte pinpas op meerdere plekken geld opgenomen. Aan de arrestatie ging uitgebreid recherchewerk vooraf.
,,Wij hebben de verdachte opgehaald en ingesloten”, meldt wijkagent Ercan Sahin van de Goudse politie. ,,Geen vakantie voor de boef die met een gestolen pinpas geld had gepind.” De man zit momenteel in voorarrest op het politiebureau in Gouda. Agenten van de afdeling VVC, de afdeling ‘Veel Voorkomende Criminaliteit’, gaan verder met het onderzoek.
De afdeling VVC behandelt kleine politiezaken die snel kunnen worden afgehandeld, maar wel voor veel ergernis zorgen. Of de man geldt als enige verdachte, of dat de politie zicht heeft op meerdere verdachten, is niet duidelijk.


Bron: AD

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief