Politie arresteert drietal bij supermarkt met grote hoeveelheid medicijnen

Gepubliceerd op: 3-6-2023

Op de parkeerplaats van de Lidl aan de Mercuriusweg in Vlissingen heeft de Landelijke Eenheid van de politie vanmiddag drie personen aangehouden die waarschijnlijk gestolen spullen in hun auto’s hadden. Twee personenwagens zijn afgevoerd.

Rond half zes benaderden agenten twee voertuigen op de parkeerplaats, de ene wagen met een Duits kenteken, de andere met een Britse nummerplaat. Het leek een zorgvuldig voorbereide actie. In tenminste een van de verdachte auto’s lagen enkele honderden doosjes medicijnen. Tegen zessen was te zien dat twee mannen in de boeien geslagen waren. Agenten in burger met gele politiebanden om hun armen laadden intussen de artikelen over in een niet-herkenbare dienstwagen (foto onder). Een van de mannen werd afgevoerd in een marechaussee-bus, de andere in een burgerauto van de politie.

Volgens een woordvoerder van de Landelijke Eenheid zijn er drie personen aangehouden. Het gaat om mensen zonder bekende woon- of verblijfplaats in Nederland. Ze hadden grote hoeveelheden “drogisterij-artikelen” bij zich, aldus de woordvoerder, er bestaat een sterk vermoeden dat ze een rondtrekkende bende vormen die zich schuldig maakt aan ‘mobiel banditisme’.

De twee auto’s zijn begin deze avond geborgen door Kuzee.


Bron: 112Vlissingen-Souburg.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief