Ruim veertig boetes na verkeerscontrole gericht op fatbikes en scooters

Gepubliceerd op: 18-11-2023

BERGEN OP ZOOM - Politie, Koninklijke Marechaussee, Douane en de Belgische politie hebben donderdag 16 november gezamelijk een verkeerscontrole gehouden. Dat gebeurde in Bergen op Zoom aan de Gagelboslaan en in Hoogerheide aan de Doelweg. 

Tijdens de controles, die tussen 15.30 uur en 21.15 uur plaats vonden werden in totaal 190 voertuigen gecontroleerd. Daarbij ging speciale aandacht uit naar scooters en fatbikes.

Op beide locaties was de alcoholbus en de rollerbank van team Verkeer aanwezig. Herkenbare en onherkenbare politievoertuigen reden in de omgeving rond van Hoogerheide en Bergen op Zoom om voertuigen naar de controleplaatsen te begeleiden. Ook op de locaties zelf werden voertuigen stilgehouden en naar de controleplaatsen gebracht ter controle. Ook werd er doormiddel van laseren op snelheid gecontroleerd.

In totaal zijn 42 verkeersboetes uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen en hebben vier personen hebben een rijontzegging gekregen vanwege het rijden onder invloed. Verdere zijn openstaande geldboetes geïnd. Daarnaast werd er ook één voertuig in beslag genomen.

 

Bron: Bergen op Zoomse Bode

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief