Rotterdamse bejaarde man neergestoken op fietspad

Gepubliceerd op: 20-1-2024

Een bejaarde man is donderdagochtend schijnbaar uit het niets neergestoken op het fietspad op de Delfshavenseweg in Rotterdam. De gealarmeerde hulpdiensten hebben het slachtoffer gereanimeerd waarna hij met spoed onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis is gebracht.
Volgens de politie is een 46-jarige man uit Polen gearresteerd. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.

Even na 10.00 uur zagen andere mensen die in de buurt waren van het fietspad langs het water van de Schie dat de bejaarde man die daar liep schijnbaar uit het niets werd neergestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond. Op foto’s van persfotografen is een grote plas bloed op het fietspad te zien.

Hulpdiensten
Hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Artsen van de traumahelikopter werden ingevlogen die eerste hulp verleenden. Ook kwamen naast de politie, meerdere ambulances, koninklijke marechaussee en brandweer ter plaatse.

De man uit Polen kon door de politie, die was gealarmeerd door de omstanders, in de omgeving worden aangehouden. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer ‘onverminderd zorgelijk’. Op het fietspad is de politie met een onderzoek begonnen en wordt er gesproken met getuigen.


Bron: De Telegraaf

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief