39-Jähriger mit gefälschtem Führerschein auf Autobahn 52 unterwegs

Gepubliceerd op: 23-5-2024

Op woensdagavond 22 mei 2024 om 19.20 uur controleerde een grensoverschrijdend politieteam een ​​39-jarige Serviër als bestuurder van een Mercedes C180 geregistreerd in Düsseldorf op de rijksweg 52 bij het knooppunt Elmpt. Als onderdeel van de controle presenteerde de man een volledig vervalst Servisch rijbewijs. In de middenconsole van de auto vonden de agenten ook 17 gram marihuana en 1,5 gram hasj. Nadat de politiemaatregelen waren afgerond, mocht de Serviër zijn reis voortzetten, maar mocht hij zijn reis niet voortzetten.
Het grensoverschrijdende politieteam Kaldenkirchen/Venlo is een binationaal netwerk van verschillende politie-autoriteiten, bestaande uit agenten van de Nationale Politie Limburg, de Koninklijke Marechaussee Venlo, de districtspolitie van Viersen, de snelwegpolitie van Düsseldorf en de Federale Politie-inspectie van Kleve.
De agenten handelen in overeenstemming met de eisen van het Duits-Nederlandse politie- en justitiecontract en in overeenstemming met de nationale wetgeving. Het team voert gezamenlijke patrouilles uit in het Duits-Nederlandse grensgebied om grensoverschrijdende criminaliteit te bestrijden.

 

Bron: Bundespolizeidirektion Sankt Augustin

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief