Verkeerscontrole op A325

Gepubliceerd op: 7-6-2024

Verkeerscontrole op A325: auto's in beslag genomen, maar ook honkbalknuppel en illegale sigaretten
De politie is donderdag bezig met een verkeerscontrole op de A325 ter hoogte van Elst. Het zal nog de rest van de avond duren. Er zijn al meerdere auto's in beslag genomen.

De controle vindt aan beide kanten van de snelweg plaats, bij de parkeerplaatsen van Shell. Verschillende weggebruikers worden naar de kant gehaald.

De actie zorgde tijdens de avondspits voor drukte op de weg. Zowel vanuit Arnhem in de richting van Nijmegen als omgekeerd kwamen weggebruikers in een file terecht. Die vertraging is inmiddels voorbij.

De verkeerscontrole wordt uitgevoerd door de Koninklijke Marechaussee, met ondersteuning van de Douane, Belastingdienst en Politie. Het is onderdeel van een gezamenlijke actie om de veiligheid op de weg te verhogen en illegale activiteiten tegen te gaan en zal nog de hele avond duren.

Vondsten
Er zijn al diverse auto’s in beslag genomen en niet geregistreerde voertuigen aan de kant gezet, aldus een correspondent ter plaatse. Ook zijn er verschillende verboden goederen aangetroffen, waaronder een honkbalknuppel en illegale sigaretten.

 

Bron: De Gelderlander

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief