Op verzoek van de stichting Nu of Nooit het volgende bericht

Gepubliceerd op: 9-7-2024

Beste lezer, bestuur, heer/mevrouw,

Bijgaand treft u aan een flyer van de vrijwilligersorganisatie Stichting NU of NOOIT die op 8 sep. as. een rivierdagcruise vaart voor onze doelgroep; door hun inzet lichamelijk en/of mentaal
gewonden (actief of post actief) uit de kring van defensie en politie (al dan niet met veteranen-
status), brandweer, ambulance en andere reddingsdiensten. Allen zijn van harte welkom, ook de eventueel noodzakelijke begeleiding of hulphond. Ook voor hun directe relaties als wel nabestaanden van hen die door of tijdens de inzet zijn overleden, waar we passend bij stil staan die dag.

Wilt u deze flyer ter informatie  verspreiden binnen de achterban van uw organisatie, dan wel uw ledenbestand of hier aandacht aan besteden via social media? 

Flyer Nu of nooit

Meer informatie:
De kosten zijn slechts €25,00 per persoon en kinderent/m 10 jaar €10,00 inclusief catering.
Waaronder koffie met cake, een uitgebreide lunch en hapjes. Extra privé consumpties via een muntjes automaat à €3,00 per stuk. 

Het maximaal aantal opvarenden is 350, inschrijving op volgorde van betaling tot en met 25 augustus. Lees verder onder de afbeeldingen
In de bijlage treft u onze digitale flyer aan in pdf en hier in de mail jpg formaat als dit makkelijker is om te delen. Hartelijk dank voor de verspreiding mede dankzij u zal ook deze dag weer een succes worden.

Met varende groet,

Bestuur Stichting NU of NOOIT 

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief