De ‘Kersenclub’ opgeheven

Gepubliceerd op: 3-3-2015

Na bijna 60 jaar bijeenkomsten in  het westen van Nederland te hebben georganiseerd voor (ex)KMar-personeel, onder de (officiële) namen Onderofficiersclub en Saamhorigheidsclub werd aangegeven dat, na de opheffing, wellicht op een andere wijze soortgelijke bijeenkomsten zouden worden georganiseerd.

Afbeelding verwijderd

Natuurlijk is er al de bekende periodieke Soos bij het COM in Amsterdam-Noord en inmiddels heeft op 27 februari j.l. een soos-achtige bijeenkomst plaatsgevonden in  de lokaliteit van de plaatselijke ANBO te Nieuw Vennep. Bijna 30 mannen met een “Blauw Hart” kwamen daar bijeen voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. De bijeenkomst werd afgesloten met een stevige snertmaaltijd. Alles  met dank aan Piet van  Sprang die deze middag organiseerde. Er doen geruchten de ronde dat in de toekomst mogelijk ook in Hoek van Holland een dergelijke bijeenkomst zal worden georganiseerd en wellicht  ook in de regio Utrecht.

Voor een impressie van de bijeenkomst in Nieuw Vennep wordt verwezen naar een aantal foto’s gemaakt door één van de deelnemers: Cees van Ingen.

SMC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief