Terugblik Indië-reünie Boerma Plaizier-MP III

Gepubliceerd op: 11-6-2015

Afbeelding verwijderdRuim vijftig reünisten die gediend hebben in het voormalig Nederlands-Indië (inclusief Nieuw Guinea), Korea en Engeland bij het Korps Militaire Politie, het Wapen der Koninklijke Marechaussee, dan wel bij het Korps Politietroepen, waren op deze mooie zomerse dag aanwezig bij de jaarlijkse bijeenkomst in het Congres en Reüniecentrum 'Kumpulan' in Bronbeek.

De bezoekers werden, evenals in voorgaande jaren, bij de ingang van de 'Kumpulan' begroet door Indië-veteraan en SMC-er Charles Besançon.

Na inleidende woorden van Roel Gras, voorzitter reünievereniging SMC, heette brigade-generaal b.d. Jack Vlaming, voorzitter van de Stichting Marechaussee Contact, in zijn toespraak de aanwezigen van harte welkom, met name kolonel W.J.M. Wiersma-Bernaert namens de KMar, kolonel Michiel C. Dulfer, Commandant KTOMM Bronbeek, brigade-generaal b.d. drs A.D. Vriezen. Mevrouw L.C. Plaizier - Flippo werd vertregenwoordigd door haar dochter. Indiëveteraan Arie van Veen en zijn echtgenote waren door persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid aanwezig te zijn. Vlaming bedankte de voorzitter van de reünievereniging, Roel Gras, voor het vele werk dat is voorafgegaan aan de voorbereiding van deze dag. 

Lees verder op onze reüniepagina.

SMC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief