Buren in teken van Kunst en Jazz

Gepubliceerd op: 26-8-2017

BUREN Voor de 18e keer wordt zondag 10 september van 12.00 uur tot 17.00 uur de Internationale Kunstmarkt gehouden. Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zullen de tuinen van het Marechaussee Museum inrichten tot de grootste openlucht expositie van het Rivierengebied.

Afbeelding verwijderdEr worden kunstwerken getoond in allerlei soorten van disciplines zoals; portrettekenen, schilderen in verschillende soorten van stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden in hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie.

De kunstmarkt in Buren heeft er alles aan gedaan om een zo breed mogelijke variatie aan kunstenaar bijeen te brengen. Daarnaast zal Buren die dag 'Jazz-stad' zijn. Op diverse podia en door het stadje, kan worden genoten van de jazzorkesten.

In de kunststad Buren zijn op zondag de kaarsenmakerij, veel kleine winkeltjes en galeries geopend. Bezoekers die tevens een bezoek willen brengen aan het Museum der Koninklijke Marechaussee, het voormalige Koninklijk Weeshuis van binnen willen bekijken, dat kan. Zij krijgen 25% korting op de entreeprijs van het museum.
Voor alle informatie: www.kunstmarktburen.nl.

Bron : stadburen.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief