Gratis concert door Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee in Theater het Kruispunt

Gepubliceerd op: 31-5-2018

BARENDRECHT – Stichting Veteranen comité Barendrecht heeft na overleg met het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee besloten dat kaarten voor het concert van aanstaande vrijdag (1 juni) in Theater het Kruispunt gratis zijn voor alle bezoekers (iedereen is welkom). Aanvang op vrijdag 1 juni is om 20:00 uur. 

Afbeelding verwijderd

Mocht u het concert willen bijwonen, dan moet u zich vooraf (kosteloos) aanmelden via veteranencomitebarendrecht@gmail.com 

Concert
Het concert heeft een zeer gevarieerd programma welke toegankelijk is voor jong en oud: “Het orkest zal u trakteren op een mooi, toegankelijk programma“, aldus de organisatie.  Tijdens de avond zal er geld worden ingezameld voor Stichting Hulphond Nederland, deze inzameling wordt ondersteund door verschillende winkeliers van de Middenbaan, een bijdrage tijdens het winkelen of tijdens het bezoeken van het concert wordt zeer op prijs gesteld.

Namens Stichting Veteranen comité Barendrecht kunt u in de pauze een kopje koffie of thee drinken. Het concert vindt één dag voor de Barendrechtse Veteranendag plaats, die a.s. zaterdag zal plaatsvinden op het nieuwe gemeentehuisplein. Mensen die hun kaarten al betaald hebben kunnen aanstaande vrijdag bij de verkoopbalie regelen dat zij hun geld terug krijgen. Trompetterkorps Het Trompetterkorps is, in tegenstelling tot de orkesten van de Marine, Landmacht en Luchtmacht, geen harmonieorkest maar treedt op in fanfarebezetting. Professionele musici vormen de basis van het orkest. Reguliere “marechaussees” maken, voor zover de dienst het toelaat, deel uit van dit orkest. Het Trompetterkorps staat onder leiding van chef dirigent Peter Kleine Schaars. Commandant is kapitein Hans Kleemans. 

Lees meer via: 

Veteranendag Barendrecht
Ondanks eerder informatie is er vandaag met de dirigent van het orkest besproken dat het aankomende concert gratis zal zijn voor alle bezoekers. eerder gekocht kaartjes kunnen op de vrijdag verrekend worden, u krijgt u geld hiervoor uiteraard terug.

Mocht u aanwezig willen zijn dan kunt u zich aanmelden via veteranencomitebarendrecht@Gmail.com

Bron : barendrechtnu.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief