Nationale Taptoe

Gepubliceerd op: 15-8-2018

De Nationale Taptoe is het evenement voor liefhebbers van fanfares en muziekkorpsen van de Koninklijke Luchtmacht, Marechaussee, Marine en Landmacht. Diverse militaire orkesten presenteren zich in volle glorie aan de aanwezige bezoekers. De Nationale Taptoe is een evenement boordevol folklore en een prachtige sfeer. Kom alles te weten over de Nationale Taptoe 2018 waaronder informatie over programma, tickets en kaartverkoop, tijden, bereikbaarheid

Nationale Taptoe 2018
Afbeelding verwijderdTijdens de Nationale Taptoe worden orkesten van de Koninklijke Luchtmacht, Marechaussee, Marine en Landmacht gepresenteerd aan het aanwezige publiek. De deelnemende militaire orkesten kunnen per editie variëren maar normaliter doen de Fanfare Bereden Wapens, Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso” en de Regimentsfanfare “Garde Grenadiers en Jagers”, Fanfare Korps Nationale Reserve, Kapel van de Koninklijke Luchtmacht en Marinierskapel der Koninklijke Marine mee aan de Nationale Taptoe.

De Nationale Taptoe vindt plaats van vrijdag 28 tot en met 30 september 2018. Tijdens deze editie wordt ook aandacht besteed aan Leonard Bernstein die 100 jaar geleden werd geboren. De begintijden van de voorstellingen zijn in 2018 op de volgende datums en tijdstippen:

Vrijdag 28 september: 13.30 uur (grotendeels voor Veteranen en andere genodigden)
Vrijdag 28 september: 20.00 uur
Zaterdag 29 september: 14.00 uur
Zaterdag 29 september: 20.00 uur
Zondag 30 september: 14.00 uur

Voor meer informatie onder andere ticketkosten, bereikbaarheid etc zie website 

Bron : defensiedagen.nl/nationale-taptoe

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief