Speciaal voor het thuisfront: Home@Vi Ontmoetingsdag

Gepubliceerd op: 21-8-2018

Doe eens een stapje terug en kom tot jezelf: wie ben jij? Waar put jij kracht uit? En bovenal: waar word jij écht gelukkig van? De derde editie van de Home@Vi Ontmoetingsdag staat volledig in het teken van kracht. We weten allemaal dat het vinden van kracht, of juist het vasthouden van je kracht, niet altijd even makkelijk is.

VI home@VI ontmoetingsdag aug18 450

Op zaterdag 6 oktober is het tijd voor het thuisfront. Ben jij partner, ouder, kind, broer of zus van een veteraan (in of uit dienst)? Dan ben je van harte welkom!

Je krijgt de kans om ander thuisfront te ontmoeten en om meer over jezelf te leren. Volg een workshop en geniet van een heerlijke lunch!

Ben jij er bij?! Meld je dan nu aan!

De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar we verwelkomen je ergens in het midden van het land (omgeving Utrecht). Je wordt verwacht om 10:00 uur, de lunch is inbegrepen. Na een borrel sluiten we de dag gezamenlijk af om 16:00 uur.

Er zijn geen kosten aan de dag verbonden en de dag is alleen toegankelijk voor het thuisfront van alle veteranen. Voor kinderen van veteranen geldt de minimumleeftijd van 18 jaar.

Bron : veteraneninstituut.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief