Toegangsspecialist EAL actief in het Caribisch gebied

Gepubliceerd op: 6-3-2019

De voorlaatste week van februari was EAL (Electronic Application Laboratory) aanwezig op Bonaire om de diverse systemen in het hoofdkantoor van de Rijksdienst Caribisch Nederland na een grootschalige verbouwingen weer in gebruik te stellen. Direct werd ook definitief overeenstemming bereikt en opdracht verleend voor een volgend project.

EAL BonaireVerdeeld over twee fases gaat EAL, in nauwe samenwerking met selected reseller IBO Bonaire, alle panden van het Korps Politie Caribisch Nederland voorzien van toegangssystemen, cameratoezicht, intercomsystemen en overige veiligheidsgerelateerde systemen. Gestart wordt in Kralendijk. Bonaire. Saba en St. Eustatius zullen daarop volgen.

Startschot
Na een ruime en uitvoerige voorbereiding is nu het formele startschot gegeven zodat er op relatief korte termijn gedegen kan worden uitgevoerd, aldus EAL. Dit mede dankzij de door de systeemhouder en facilitator Rijksdienst Caribisch Nederland geleverde inzet.

De Rijkdienst Caribisch Nederland is de schakel tussen de ministeries die aanwezig zijn op Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Ieder ministerie is zelf inhoudelijk verantwoordelijk voor het invoeren en het uitvoeren van beleid van het betreffende ministerie. Voor de juiste uitvoering en ondersteuning doen ze daarbij een beroep op de centrale dienstverlening van de Rijksdienst Caribisch Nederland.

Bron : beveiligingnieuws.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief