Oproep voor SMC-veteranen die willen assisteren bij de beëdigingen

Gepubliceerd op: 11-3-2019

Vitale SMC-veteranen gezocht die willen assisteren bij diplomauitreikingen/beëdigingen in Apeldoorn.

Al  enige jaren verlenen bij de 2-maandelijkse diploma-uitreikingen annex beëdigingen op het OTCKMar in Apeldoorn, twee van onze SMC-veteranen ondersteuning. Hiermee wil het opleidingscentrum de band versterken tussen de jongste groep collega’s en de veteranen.

Afbeelding verwijderd Afbeelding verwijderd

afbeeldingen: Joop Blanken en Jaag Gatsma aanwezig bij diplomauitreikingen/beëdigingen

Het lijstje met capabele SMC-vrijwilligers die hiervoor worden ingezet, wordt echter steeds korter en daarom zoekt het SMC naar versterking van dit kleine groepje enthousiaste en gemotiveerde SMC-veteranen.

Het optreden bij de stijlvolle plechtigheden geschiedt in het bekende ‘veteranen-tenue’ met groot model onderscheidingen en KMar –baret. De beide veteranen staan letterlijk in het midden van de belangstelling van de opgestelde troepen, het orkest van de KMar, de families en natuurlijk de jonge wachtmeesters en marechaussees waar het allemaal om draait.  Met hun gedisciplineerde optreden, vormen de ingezette veteranen het ‘visite-kaartje’ van de SMC.

Reiskosten kunnen worden gedeclareerd en voor een goede lunch wordt gezorgd.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Willem Geense; hier kan ook nadere informatie worden verkregen. Email; wgeense@zonnet.nl  of 06-43227277.

Meldt u aan; het zijn indrukwekkende plechtigheden waar u met een trots gevoel vandaan komt !

SMC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief