Commando-overdracht CKMAR

Gepubliceerd op: 2-10-2015

Op donderdag 5 november 2015 zal luitenant-generaal dr. Hans Leijtens het commando over de Koninklijke Marechaussee (KMar) overdragen aan luitenant-generaal mr. Harry van den Brink.

De Commandant KMar nodigt vijfentwintig KMar-veteranen/postactieven uit de plechtigheid bij te wonen vanaf de tribune op het Binnenhof in Den Haag. Zij zijn welkom vanaf 10.30 uur en worden verzocht om 11.00 uur gezeten te zijn. Ook niet-begunstigers van de Stichting Marechaussee Contact (SMC) kunnen opteren bij de SMC-voorzitter afdeling reservisten en veteranen via frans.meijer@kpnmail.nl.

SMC-begunstigers dragen het verenigingstenue (blauwe blazer, grijze broek, KMar-baret en de modelonderscheidingen); de overigen zijn gekleed in het 'tenue de ville'. Veteranen kunnen eventueel gebruik maken van één van de twee vrijvervoersbewijzen die het Veteraneninstituut hen jaarlijks op hun verzoek verstrekt. U krijgt nog een bevestiging op uw inschrijving (naam, voorletter(s), adres, postcode, woonplaats, telefoon- en registratienummer) en u dient op 5 november in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs voor toegang tot het Binnenhof.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief